FAQ

Heeft u een vraag omtrent onze betonnen legoblokken? Bekijk hieronder of deze tussen onze veelgestelde vragen staat. Zo niet, neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Betonnen legoblokken zijn, zoals de naam al zegt, lego-achtige blokken gemaakt van beton. Aan de bovenzijde bevatten ze nokken en aan de onderzijde uitsparingen, waardoor ze heel gemakkelijk opgestapeld kunnen worden. Door deze noppen en uitsparingen staat geheel zeer stevig en is er geen bindmiddel of vulmiddel nodig, zoals betonmortel of betonspecie. Zodoende wordt op eenvoudige wijze een betonmuur gecreëerd.

Dit is afhankelijk van welke afmeting(en) van het legoblok u kiest. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur de offerte te versturen!

De verzendkosten zijn afhankelijk van waar de betonnen legoblokken afgeleverd moeten worden en om welke formaten van betonblokken het gaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij laten binnen 24 uur weten hoeveel de totale kosten bedragen.

Nee, wij kunnen de betonblokken in iedere gewenste RAL kleur op maat leveren! Bij de offerteaanvraag kunt u aangeven in welke kleur u de legoblokken graag wilt hebben.

De meeste varianten van de betonnen legoblokken hebben wij standaard ruim op voorraad. Dit houdt in dat deze binnen één week worden afgeleverd. Wij nemen contact met u op om samen een datum hiervoor af te spreken.

In de meeste gevallen plaatsen wij de betonnen legoblokken inderdaad direct op de gewenste plek en stapelen we ze daar op, in halfsteensverband. Dit doen wij middels een klem op onze vrachtwagens. 

Ja, wij leveren ook betonnen legoblokken (megablokken) met lepelgaten. Dankzij deze sleuven kunnen lepels de blokken eenvoudig verplaatsen en opstapelen.

Dit is afhankelijk van de breedte van de betonnen legoblokken. Wanneer de ondergrond stabiel en horizontaal is, kan onderstaande gehanteerd worden:

  • Breedte 30 cm: 2,3 meter hoog
  • Breedte 40 cm: 3,3 meter hoog
  • Breedte 60 cm: 6,1 meter hoog
  • Breedte 80 cm: 9,1 meter hoog