Megablokken beton

Wij zijn de nummer 1 leverancier van megablokken beton. Deze betonnen stapelblokken leveren wij rechtstreeks en snel uit eigen fabriek. Zo heeft u A-kwaliteit voor een scherpe prijs.

Scherpe prijzen

Megablokken beton rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek.

Gecertificeerd

Onze A-kwaliteit megablokken beton zijn Kiwa-gecertificeerd. 

Hoge betonkwaliteit

Wij maken gebruik van hoogwaardige betonkwaliteit.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze blokken, service en prijs-kwaliteitverhouding.

Megablokken beton van topkwaliteit

Onze betonnen megablokken zijn geschikt voor tal van situaties. Zo kunt u er een scheidingsmuur mee maken voor het creëren van opslagvakken op uw terrein, een sleufsilo, brandmuur, reguliere terreinafscheiding en nog veel meer. De nokken aan de bovenzijde van de megablokken beton en uitsparingen aan de onderzijde, zorgen ervoor dat er eenvoudig en snel een stevige betonnen muur kan worden gemaakt door ze op elkaar te stapelen.

Megablokken beton zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De meest populaire afmeting is het megablok van 160x80x80 cm, die gecombineerd kan worden met het legoblok beton 80x80x80 om een strakke betonmuur te maken die in hafsteensverbrand is opgestapeld. Niet alleen de manier van stapelen biedt zekerheid in een stevige scheidingswand, ook de hoge betonkwaliteit van onze megablokken draagt hieraan bij. Ziet u niet de gewenste afmeting van een megablok beton in ons assortiment staan? Vraag dan gerust een offerte aan voor maatwerk!

Toepassingen betonnen megablokken

De mogelijkheden van megablokken beton zijn ruim. In de meeste gevallen worden ze opgestapeld tot betonnen scheidingswand, waarmee een terrein bijvoorbeeld opgedeeld kan worden in opslagvakken voor het opslaan van bulkgoederen. Denk hierbij aan zand, grind, grond en metaal, maar ook aan mest en compost. Aangezien betonnen megablokken zuurbestendig zijn, kunt u dit uitstekend opslaan en blijft de kwaliteit van de mest en compost gewaarborgd. Ook zijn ze geschikt als sleufsilo, brandmuur, grondkering en reguliere terreinafscheiding.

Maar u hoeft de megablokken beton niet bij alle situaties per se op te stapelen. Zo kunt u ze i.v.m. het zware gewicht ook gebruiken als tijdelijke wegafzetting bij evenementen en wegwerkzaamheden. Een andere optie is om ze in te zetten als wegafscheiding of aanrijdbeveiliging. Zo voorkomt u dat voertuigen op- en rond uw terrein ergens tegenaan botsen of op een ongewenste plek parkeren, markeert u wegversperringen en zorgt u ervoor dat ze niet-toegestane gebieden kunnen betreden.

Over ons

Met onze jarenlange ervaring in het produceren en opstapelen van megablokken beton, zijn wij uw perfecte leverancier. De betonnen stapelblokken worden gemaakt van hoogwaardige A-kwaliteit beton, wat resulteert in een stevige scheidingswand. Dankzij onze ervaring in het halfsteensverband opstapelen van deze betonnen muur, zorgen wij ervoor dat de wand externe krachten – zoals het opslaan van bulkgoederen – goed kan weerstaan en deze niet omvalt. Met onze vrachtwagens kunnen wij de betonnen megablokken direct op de juiste positie opstapelen, zodat u snel gebruik kunt maken van de betonmuur. Tevens produceren en leggen wij ook betonplaten, indien u een heel terrein wilt laten inrichten t.b.v. terreinverharding. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, ons team staat voor u klaar om uw idee te realiseren.

Waarom megablokken beton?

Met megablokken van beton maakt u in korte tijd efficiënte scheidingswanden, voor een goedkope prijs. Deze kunt u toepassen als opslagvakken of sleufsilo’s voor het opslaan van bulkgoederen, gebruiken als terreinafscheiding en brandmuur of juist op de weg ter aanrijdbeveiliging, tijdelijke wegafzetting en nog veel meer! Dankzij de nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde, wordt voorkomen dat de blokken wegglijden en kunt u ze middels het halfsteensverband zodanig laten plaatsen dat er een stevige muur aan betonnen megablokken komt te staan. Wilt u meer weten over onze megablokken en/of een scherpe prijs ontvangen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan, ons team staat voor u klaar om uw idee te realiseren!

Onze opdrachtgevers

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze scherp geprijsde betonnen legoblokken, die uit voorraad leverbaar zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Veelgestelde vragen

Megablokken beton zijn lego-achtige blokken die gemaakt zijn van beton. Dankzij de nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde, kunnen de megablokken eenvoudig opgestapeld worden en maakt u er zodoende een stevige, betonnen scheidingswand van. Zo worden ze vaak toegepast als opslagvakken voor bulkgoederen, terreinafscheiding, sleufsilo, brandmuur en tijdelijke wegafzetting.

De betonnen megablokken zijn in vele afmetingen en varianten verkrijgbaar. Meest gekozen is het grote megablok 160x80x80, vaak in combinatie met de 80x80x80 om een strakke scheidingswand te krijgen die halfsteensverband is opgestapeld.