Over ons

Wij werken met een ervaren team van betonspecialisten en zijn al meer dan tientallen jaren gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van A-kwaliteit betonnen legoblokken. Profiteer van de laagste prijs en vlotte levertijden.

Scherpe prijzen

Door ons direct-ontkist systeem kunnen wij lage prijzen hanteren.

Gecertificeerd

Onze A-kwaliteit legoblokken zijn Kiwa-gecertificeerd.

Hoge betonkwaliteit

Wij maken gebruik van hoogwaardige betonkwaliteit. 

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Scherpe prijzen

Wij zijn de #1 leverancier in legoblokken van beton. Deze leveren wij rechtstreeks uit eigen fabriek. Omdat er hierdoor geen sprake is van tussenhandel, profiteert u bij ons van de scherpste prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzaam

Wij zijn milieubewust en werken continu aan verbetering hierin. Zo worden onze betonnen legoblokken deels gemaakt van restbeton. Een duurzame en ecologische oplossing zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van onze betonnen megablokken.

KOMO-keurmerk​

Onze jarenlange ervaring in het produceren en plaatsen van betonnen legoblokken, is terug te zien in de kwaliteit van de blokken en plaatsing. Wij zijn Kiwa-gecertificeerd, zo weet u dat wij uw geschikte partner zijn in het creëren van de betonnen wand!

Tevreden klanten

Wij doen er alles aan om u een glimlach te geven als de betonblokken zijn gestapeld en de scheidingswand staat, dat is onze missie. Van beginfase t/m eindfase denken wij met u mee. Klanten waarderen onze service en A-kwaliteit betonproducten.

Onze opdrachtgevers

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in betonnen legoblokken? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!