Overdekte opslaghal met betonnen legoblokken

overdekte-opslag-legoblokken-beton

Voor de bouw van een overdekte opslaghal zijn onze A-kwaliteit betonnen legoblokken gebruikt. Met deze stapelbare blokken kunnen er snel en eenvoudig hoge betonmuren gecreëerd worden. Dankzij de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde, staat het geheel stevig en kan er niets verschuiven.

Omdat onze betonnen legoblokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit beton, blijven de bulkgoederen in uitstekende staat. Zo kan er bij deze overdekte opslag niet alleen zand, grind, grond, metaal e.d. opgeslagen worden, maar ook kuilvoer, mest en compost. De zuurbestendige – en tevens brandwerende – blokken zorgen er dus voor dat uw goederen in uitstekende kwaliteit behouden blijft.

Interesse in onze legoblokken?

Heeft u interesse in onze legoblokken? Wij hebben een ruime voorraad van megablokken beton, direct vanuit eigen fabriek geproduceerd en dus voor een scherpe prijs verkrijgbaar.

Ook betonnen legoblokken nodig?

Heeft u interesse in scherp geprijsde betonnen legoblokken, die uit voorraad leverbaar zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!